Shop navigation

HOOFDKANTOOR VOOR EUROPA, MIDDEN-OOSTEN EN AFRIKA

Peli-kantoren. Barcelona, Spanje
Europese faciliteit. Crottendorf, Duitsland Peli Products S.L.U. is de wereldleider in het ontwerpen en maken van geavanceerde belichtingssystemen en vrijwel onverwoestbare koffers voor de bescherming van waardevolle apparatuur.

Peli Products werd in 1997 opgericht als de Europese tak van de Noord-Amerikaanse moedermaatschappij Peli Products, Inc. Sindsdien coördineert Peli de bedrijfsactiviteiten in Europa, het Midden-Oosten en Afrika vanuit Barcelona.

Om aan de stijgende wereldvraag te voldoen startte het bedrijf in oktober 2007 haar productieactiviteiten in Europa. De Europese productiefaciliteit is in Crottendorf (Duitsland) gevestigd en werkt nauw samen met de 60.960 vierkante meter grote fabriek van het bedrijf in Torrance (Californië).
Naast het EMEA-hoofdkantoor in Barcelona opende het bedrijf begin 2008 Peli Products France S.A.S (Bourg en Bresse, nabij Lyon) en Peli Products Germany GmbH (Düsseldorf).
In Juni 2008 nam Peli Products de vernieuwende verlichtingfabrikant Blue I UK Ltd. over. Deze overname vulde de strategische visie van Peli Products aan om het bedrijf de pionier op het gebied van nieuwe belichtingtechnologie te maken.

Door de overname van Blue i lanceerde Peli haar Advanced Area Lighting Group (AALG), een nieuwe reeks producten die draagbare, krachtige, energie-efficiënte en milieuvriendelijke belichtingtechnologie naar afgelegen terreinen brengt.
In december 2008 verwezenlijkte Pelican™ Products, Inc., het moederbedrijf van Peli Products S.L, de overname van haar concurrent van oudsher, Hardigg Industries, 's werelds grootste fabrikant van beschermingskoffers met rotoafwerking. Deze nieuwe gecombineerde entiteit stelt meer dan 1.500 personen in 24 kantoren en 6 productiefaciliteiten te werk in 12 landen over de wereld.
Door de erkenning van het potentieel van de markten in het Midden-Oosten opende het bedrijf een dochteronderneming in januari 2009 in Ras Al Khaimah (VAE).
Bij ons nu te verkrijgen
Voor verdere info over produkten zie :
www.peli.com

Ben je geïnteresseerd in dit product. Laat ons uw adres en telefoonnummer gecontacteerd te worden door onze diensten.

Naam *

Voornaam *

Bedrijf *

Postcode *

E-mail *

Telefoon *

* Vul alle verplichte velden

Geen bijkomende informatie
Gelijkaardig(e) artikel(s)

Misschien bent u ook geïnteresseerd in de volgende producten :

Back to Top