Shop navigation

Mountain House droogvoer eten

Het nummer 1 merk in gevriesdroogde voeding in Amerika nu ook in Europa te krijgen!
Ideaal om toch een lekkere voedzame maaltijd te bereiden tijdens lange zeiltochten als het weer zo slecht is dat er niet meer normaal gekookt kan worden. Voor zeilraces gewichtsbesparing!

Niet alleen de smaak is heerlijk maar de Mountain House producten staan er bekend om dat zij een hoger aantal calorieën hebben per maaltijd dan andere maaltijden. Zeker voor lange oversteken en zeezeilraces is dit uiteraard belangrijk.

Vriesdrogen geeft veel voordelen ten opzichte van andere voedselverwerking methoden. Gedroogd of ingeblikt voedsel kan lang bewaard worden, maar verliezen tijdens het verwerkingsproces veel aan voedingswaarde, smaak, uiterlijk en kleur.
Doordat Mountain House uitsluitend verse producten verwerkt en deze zelf vriesdroogt bij -40 graden en onder vacuüm, hebben alle maaltijden een heerlijke smaak. Alle smaak en voedingsstoffen blijven op deze manier behouden. Daarnaast is de bereiding uiterst snel en eenvoudig.

Waarom Mountain House?

• Verse smaak en uiterlijk - vriesdrogen verwijdert het vocht, niet de smaak
• Voedingsrijke maaltijden - met vriesdrogen blijven alle voedingsstoffen bewaard
• Lange bewaartijd - De multilaags folie zorgt er voor dat de producten zeer lang te bewaren zijn op kamertemperatuur. Wij raden niet meer als 5 jaar aan.
• Proef het verschil - Doordat Mountain House echt met verse producten begint en deze zelf verwerkt, is een geweldige smaak gegarandeerd. Andere voedselmerken prepareren hun voedsel niet zelf, zij mengen aangeleverde componenten tot een maaltijd.
• Handige verpakking die rechtop blijft staan - De verpakking blijft niet alleen rechtop staan, deze is tevens voorzien van een handige ritssluiting. Zo kun je kokend water in de verpakking gieten, rits sluiten en neerzetten om te laten wellen. Rits open en rechtstreeks uit de verpakking opeten. Eet smakelijk!
• Lichtgewicht provisie - Mountain House voedsel is tot 90% lichter dan gewoon voedsel.
 Zonder chemische toevoegingen - Mountain House wil zo gezond mogelijke maaltijden voorschotelen.

 

 

Sorteren volgens

Back to Top