Shop navigation

CARE PLUS

Care Plus® wil reizigers, vakantiegangers en dagjesmensen stimuleren om er gezond op uit te trekken. Speciaal daarvoor heeft Care Plus® een uitgebreid assortiment producten die het makkelijk maken om voorbereid en beschermd op reis te gaan.

Care Plus® professionele reisbegeleiding

Alle producten zijn makkelijk mee te nemen, in diverse reis formaten verkrijgbaar en samengesteld door deskundigen. Of je nou in Nederland, Europa of naar een tropische bestemming gaat, Care Plus® helpt je graag bij de voorbereiding en ter plekke!

Care Plus® producten

 

De Care Plus® producten zijn ingedeeld in vier categorieën; Voorkom insectenstekenEerste hulp op reisHygiëne tijdens de reis en Zonnebescherming. Zo kun je eenvoudig zoeken naar de producten die je nodig hebt of extra informatie te vinden over bijvoorbeeld de werkzame stoffen in DEET of welke beschermingsfactor je nodig hebt. Laat je adviseren in de Reisapotheek zodat je precies weet welke producten je nodig hebt en koop ze vervolgens in onze webshop. Voorkomen is beter dan genezen, ga gezond, voorbereid en beschermd op reis om optimaal te kunnen genieten!

Sorteren volgens

Back to Top